világzene, jazz, könnyűzene

Szűcs Krisztián - Honnan jön a dal?

Zenés sit down tragedy

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme? Szűcs Krisztián harmincéves dalszerzői pályájának olyan, mára már klasszikussá vált dalai keletkezéstörténetén keresztül próbálja kutatni és mutatni a semmiből valamivé változás mágiáját, mint például a Krézi srác, a Dél-Amerika, vagy épp 2021-es Vízválasztó című szólólemezének anyaga. A Heaven Street Seven alapítója, illetve a Budapest Bár, a Rühös Foxi, a Szűcsinger és a Másnap produkció „átváltozóművésze” egy kulisszatitkokkal tűzdelt estet ígér zenekarával.

Rendező: Müpa
 • ének, gitár
  Szűcs Krisztián
 • billentyűk
  Benkő Dávid
 • basszusgitár
  Hosszú Gábor
 • dob
  Mihalik Ábel

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére