Ajándékutalvány

Ajándékozzon Müpa-élményt!

A Müpa-ajándékutalvány bármilyen alkalomra kitűnő választás, hisz a Müpa sokszínű programkínálatában minden korosztály megtalálja az életkorának és ízlésének megfelelő programokat. 

A Müpa ajándékutalványai előre meghatározott, 5000 és 10 000 Ft-os címletben vagy szabadon választható összeggel kaphatóak.

Az ajándékutalvány megvásárolható és beváltható online és személyesen, jegypénztárainkban egyaránt. A kosárba egyidejűleg több, különböző címletű ajándékutalvány is betehető.

Az ajándékutalvány legalább hat hónapig érvényes, és kizárólag a Müpa saját produkcióira történő jegyvásárlásra használható fel a rajta szereplő határidőn belül. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át. Amennyiben az ajándékutalvány tulajdonosa az ajándékutalványon szereplő értéknél alacsonyabb összegért vásárol jegyet, a Müpának készpénzt nem áll módjában visszaadni. A vásárlás után megmaradt összeg a következő vásárlásnál felhasználható. Müpa-ajándékutalvány különböző (ajándék)utalványokkal és egyéb készpénzt helyettesítő eszközökkel (pl. SZÉP-kártya) nem vásárolható.

Müpa-ajándékutalvány

Ugrás az oldal tetejére