Ethnosound Hangszerbolt


Az Ethnosound  hangszerboltban a magyar népzenei hangszerek mellett a világ minden tájáról származó különlegességek között válogathatnak az érdeklődők. Akusztikus ütős, húros és fúvós hangszerek, továbbá hangterápiás és zeneterápiás eszközök is kaphatóak széles választékban.

A zenetanuláshoz felnőttek és gyerekek, amatőrök és profik egyaránt megtalálják a nekik megfelelő hangszert és ki is próbálhatják azt. Oktatóanyagok és hangszer-kiegészítők (húrok, nádak) is kaphatóak.

Az Ethnosound zenei programokat is szervez (hangszersimogatót, közös zenélést, koncerteket, kurzusokat, gyermek- és céges csapatépítő programokat), amelyekről bővebben a honlapunkon és a Müpa rendezvényei között is tájékozódhat.

Nyitvatartás

Előadásnapokon
Kedd - szombat: 17 órától az előadás utolsó szünetének végéig
Vasárnap - hétfő: zárva

Előadás nélküli napokon
zárva

Nyári nyitvatartás
Július 3. és szeptember 9. között zárva
A Hangszerbolt előre egyeztetett időpontban látogatható. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon lehetséges: +36204927789 vagy a hangszerbolt@ethnosound.hu e-mail-címen.

Elérhetőség

Telefon: + 36 1 555 3370, +36 20492 7789, +36 20 967 0157

E-mail: info@ethnosound.hu

Web: www.ethnosound.hu
 

 


A Müpa+ hűségprogram tagjai – kártyájuk felmutatásával – a boltban aktuálisan megvásárolható, nem kedvezményes áron kínált termékeket 7% kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Ugrás az oldal tetejére