Speciális jegyek, helyek, kedvezmények

Bérlet

A Müpa saját rendezésű előadásaiból összeállított bérlet ára az egyes előadásokra külön váltott jegyek áraihoz képest 20 % kedvezményt tartalmaz.

Diákjegy

Diákok a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban rendezett valamennyi programra a kezdés előtt egy órával – érvényes diákigazolvány felmutatásával – 1000 forintért válthatnak személyenként egy darab belépőt az állóhelyekre.
A korlátozott számban elérhető állóhelyek a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a  III. emeleten, a Fesztivál Színházban az I. emeleten találhatók.
Egy diákigazolvánnyal előadásonként egy belépőjegy váltható. A diákigazolvány bemutatása a koncerthelyszínre történő belépéskor is szükséges.

A diákjegy nem átruházható.
Diákjegyet – érvényes diákigazolvánnyal - külföldi oktatási intézmények diákjai is válthatnak.

Nyugdíjas jegy

Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező kedves vendégeink személyenként két darab jegyet igényelhetnek a Müpa honlapján megjelölt előadásokra, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig.
A regisztrációt 7 nappal az előadás dátuma előtt nyitjuk meg, jegyeket igényelni a  +36 1 55 3307-es telefonszámon lehet az előadást megelőző napig a jegypénztár nyitvatartási idejében.
A jegyek ára 2000 Ft / darab. Az igényelt jegyek az előadás napján vásárolhatók meg a Müpa épületében található jegypénztárban.

Nyugdíjas jegyet az itt megjelölt előadásokra válthat.

Kerekesszékes helyek

Kerekesszékes látogatóink a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban a számukra fenntartott helyek mértékéig előzetesen (legkésőbb az adott előadás előtt egy héttel) ingyenes belépőjegyet igényelhetnek jegypénztárunkban az +36 1 555 3300 telefonszámon.
Kísérőik – amennyiben a férőhelyek száma még engedi – az adott koncert jegyárainak legalacsonyabb kategóriájában válthatnak jegyet pótszékre.

A kerekesszékes jegy az előadás kezdete előtt egy órával vehető át személyesen a Müpa jegypénztárában.

Kedvezmények oktatási intézményeknek

Nevelési-oktatási intézmények által szervezett koncertlátogatás esetén a Müpa saját rendezésű előadásaira a gyermek-/diákcsoportoknak és kísérőiknek az alábbi kedvezményt biztosítjuk: húsz fő feletti gyermek/diáklétszám esetén 15% engedmény az összes jegy árából és minden tizedik gyermek/diák után egy pedagógusnak egy ingyenes kísérőjegy.
A csoportos kedvezményes jegyek írásban igényelhetők a junior@mupa.hu e-mail-címen a kiválasztott előadás dátumának, az iskola nevének, a kapcsolattartó elérhetőségének és a csoport pontos létszámának (diák, tanár) feltüntetésével.

A Ludwig Múzeum Müpa-jeggyel

A Ludwig Múzeum a Müpa érvényes belépőjegyeivel egy tetszőleges alkalommal (az előadás napjáig) ingyenesen látogatható.

Ugrás az oldal tetejére