OrgonaExpedíció

A Müpa egyik nevezetességét, az orgonát mindenki megcsodálja, aki ellátogat a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe. Ezúttal azonban nemcsak a hangszer impozáns felépítésében és gazdag hangzásában gyönyörködhetnek, hanem havonta egy alkalommal az érdeklődők Fassang László orgonaművész vezetésével betekintést is nyerhetnek a hangszer „titkaiba”. 

A megújult, OrgonaExpedíció névre keresztelt program vezetője orgonaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a párizsi Conservatoire National Superieur tanára, a Müpa orgonakoncertjeinek szerkesztője avatott szakemberként beszél az orgonák sok évszázados történetéről, majd egy sok érdekességgel fűszerezett, vetítéssel kísért előadás során bemutatja a Müpa 6804 sípból álló, 92 regiszteres, 5 manuálos hangszerét. 

A program zárásaként a résztvevők rövid virtuóz hangszerbemutató játék során ízelítőt kaphatnak a hangszerben rejlő végtelen lehetőségekből is.

Az OrgonaExpedíción való részvétel Müpa+ hűségprogram-tagoknak Ezüst, Arany és Platina szinten évadonként egy alkalommal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Belépéskor a Müpa+ kártya felmutatása szükséges.

 

Jegyárak

Kategória Jegyár
Felnőtt 2000 Ft
Diák (érvényes diákigazolvánnyal) 500 Ft*
Gyermek 6 éves kor alatt 500 Ft*
Mozgássérült igazolvánnyal 500 Ft*
Családi ár (2 felnőtt 2 gyerek) 4000 Ft*
Müpa+ hűségprogram-tag Ezüst szinttől évadonként egy alkalommal térítésmentes
Pedagógus 10 fő felett 1 kísérő térítésmentes*
Idegenvezető 20 fő felett 1 kísérő térítésmentes*
Partneriskolák Partneriskola együttműködési megállapodás szerint (1 bónuszpont / fő)*
Szakkollégiumok Szakkollégiumi együttműködési megállapodás szerint térítésmentes*

 

*Kedvezményes árú jegyeinket a jegypenztar@mupa.hu címen tudják megrendelni.

Ugrás az oldal tetejére