világzene, jazz, könnyűzene

Szent Efrém - Hello, Goodbye!

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval, 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes meghatározó hangja és arca, a mindenki által csak „Marcikaként” ismert nyelv- és hangfenomén énekes ezen az estén áll utoljára színpadra a népszerű vokális együttessel. A gálakoncerten olyan vendégek csatlakoznak a Szent Efrémhez, akikkel együtt fontos és szép pillanatokat élt át a távozó alapító tag: Palya Bea, Dés László és az Anna and the Barbies motorjául szolgáló testvérpár, Pásztor Anna és Pásztor Sámuel is fellép az énekegyüttes oldalán, hogy közösen szerezzenek felejthetetlen koncertélményt a közönségnek.

Rendező: Szent Efrém Közhasznú Alapítvány
 • Balázs Edgár
  Bubnó Lőrinc
  Bubnó Márk
  Bubnó Tamás
  Oláh Marcell
  Papp Viktor
  Rácz Ambrus
  Tóth Péter
 • ének
  Palya Bea
 • szaxofon
  Dés László
 • Pásztor Anna, Pásztor Sámuel (Anna and the Barbies)

Jegyinformáció

Személyes vásárlásnál erre az előadásra jegyét Rewin Ajándékutalvánnyal, és Rewin Ajándékkártyával is megvásárolhatja.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére