A Bohém Étterem különlegességét maga a helyszín adja, hiszen a  Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is. 
Hétköznap délben üzleti ebédek kedvelt színhelye éttermünk, kellemes, exkluzív környezetben költheti el ebédjét partnerével. Esténként a Müpa rendezvényeinek vendégei és művészei töltik meg az éttermet, mely elegáns vacsorák kiváló helyszíne is.

Az étterem kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeknek, zártkörű fogadásoknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak is helyet ad.

Étlap   |   Itallap   |   Gyermekmenü


Nyitva tartás:
minden nap 11:30 órától 16 óráig, előadások napján az utolsó előadás befejezését követő egy óráig

 

Elérhetőségek:
+36 1 555 3372
bohemetterem@jazzevent.hu

 

 


A Müpa+ hűségprogram tagjai az étteremben – egy legfeljebb 4 fős társaság együttes fogyasztása esetén – a számla végösszegéből 10% kedvezményben részesülnek.

A P'Art Kávézó felújítás miatt zárva tart, a felújítás ideje alatt az Átrium büfé várja a látogatókat.


Nyitva tartás:
minden nap 10 órától 20 óráig
Előadásnapokon délelőtti rendezvény esetén, annak kezdési időpontjához igazodva, esti előadások esetén az utolsó szünet végéig.

Az előadások előtt és az előadások szüneteiben a földszinti előcsarnokban felállított és az emeleti mozgóbüfék segítik a gyors kiszolgálást. Bőséges italválasztékkal, kávéval, tradicionális bécsi perecekkel várják a látogatókat. Az épület legfelső szintjén található Panoráma büfé diszkrét, elegáns környezetben kínálja a büfék bőséges áruválasztékát, miközben ablakaiból, illetve a nyári időszakban üzemelő teraszáról csodálatos kilátás nyílik Budapestre: a Duna vonalán a Lágymányosi-öböltől egészen a Lánchídig.

 

Büféélmény – sorban állás nélkül

Sorban állás nélkül kaphatják meg előre megrendelt ételeiket-italaikat előadásaink nézői szeptembertől az Átrium-büfében. Az új büfészolgáltatás lehetővé teszi, hogy látogatóink az előadás előtt eldöntsék, mit szeretnének a szünetben fogyasztani. A rendelés kifizetésekor kapott nyugtaszám segítségével rögtön a szünet elején a számnak megfelelő asztalon megtalálják az előre kiválasztott ételeket és italokat. A szolgáltatást csak akkor vehetik igénybe a látogatók, ha a hangversenytermi előadásnak szünete van. A ”Soron kívül” pénztár egy órával az előadás kezdése előtt nyit ki. A rendeléseket kizárólag a helyszínen, az Átrium-büfében a „Soron kívül” pultnál lehet leadni, és készpénzzel van mód kifizetni.

További információ

Ugrás az oldal tetejére