Diákjegy

Diákok a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban rendezett valamennyi előadásra, valamint a Literárium és a Müpa Filmklub programjaira a kezdés előtt egy órával – érvényes diákigazolvány felmutatásával – 1000 forintért válthatnak személyenként egy darab belépőt az állóhelyekre.
A korlátozott számban elérhető állóhelyek a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a  III. emeleten, a Fesztivál Színházban az I. emeleten találhatók. A Literárium és Filmklub programjaira limitált számban ülőhelyet biztosítunk.

Egy diákigazolvánnyal előadásonként egy belépőjegy váltható. A diákigazolvány bemutatása a koncerthelyszínre történő belépéskor is szükséges.

A diákjegy nem átruházható.
Diákjegyet – érvényes diákigazolvánnyal – külföldi oktatási intézmények diákjai is válthatnak.

 


 

Nyugdíjasjegy

Nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező kedves vendégeink személyenként két darab jegyet igényelhetnek az alább felsorolt előadásokra, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig.

A regisztrációt 7 nappal az előadás dátuma előtt nyitjuk meg, jegyeket igényelni a  +36 1 555 3307-es telefonszámon lehet az előadást megelőző napig a jegypénztár nyitvatartási idejében.

A jegyek ára 2000 Ft / darab. Az igényelt jegyek az előadás napján vásárolhatók meg a Müpa épületében található jegypénztárban.

 


 

Pedagógusjegy

Pedagógus-igazolvánnyal rendelkező vendégeink személyenként két darab jegyet igényelhetnek a lentebb felsorolt előadásokra, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig.

A regisztrációt hét nappal az adott előadás dátuma előtt nyitjuk meg, amelyre a +36 1 555 3307-es telefonszámon lehet jegyeket igényelni az előadást megelőző napig, a Müpa jegypénztárának nyitvatartási idejében.

A jegyek ára 2000 Ft / darab. Az igényelt jegyek az előadás napján vásárolhatók meg a Müpa épületében található jegypénztárban.

 


 

Kerekesszékes helyek

Kerekesszékes látogatóink a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban a számukra fenntartott helyek mértékéig előzetesen (legkésőbb az adott előadás előtt egy héttel) ingyenes belépőjegyet igényelhetnek jegypénztárunkban az +36 1 555 3300 telefonszámon.

Kísérőik – amennyiben a férőhelyek száma még engedi – az adott koncert jegyárainak legalacsonyabb kategóriájában válthatnak jegyet pótszékre.

A kerekesszékes jegy az előadás kezdete előtt egy órával vehető át személyesen a Müpa jegypénztárában.

Ugrás az oldal tetejére