világzene, jazz, könnyűzene

Szeder

Színes indie pop-rock, finom sanzon fűszerezéssel

Müpa Home
  • Müpa saját produkció
  • HEY, JUNE!
  • Müpa Home

Jegyárak

A Müpa virtuális hangversenytermébe a belépés díjtalan.

Mentse el a programot Google Naptárába!

Szeretnénk, ha a Müpa közönsége ebben a rendkívüli helyzetben is találkozhatna a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére - ezúttal a saját otthonában. Éppen ezért tettük mindenki számára elérhetővé médiatárunkat, és ezért döntöttünk úgy, hogy az elkövetkezendő hetekben a jól ismert időpontokban megnyitjuk a Müpa virtuális hangversenytermét és előadótereit, és az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen előadását közvetítjük.

Az előadás megtekinthető a honlapunkon, Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon.

Az énekes-dalszerző Szeder 2014-ben Hab a tetején című debütáló albumával tűnt fel először meghatározó szereplőként a hazai könnyűzenei palettán, a Reggeli dallal pedig az érdeklődés homlokterébe került. Sajátos humora, szókimondó, őszinte szövegei szórakoztató belső utazást kínálnak Szeder világába, egy izgalmas univerzumba, amelyben croissant-ból van a félhold és kávéscsészében rajzolódik ki a Tejút.

A zenei játékosság és sokszínűség előadóként és dalszerzőként egyaránt sajátja. Második albuma, a Táncolj velem élet megjelenésével zenei világa újabb színekkel, hangulatokkal bővült: 2016-ra nyerte el mai formáját a zenekar, és ekkorra alakult ki az az egyedi hangzás is, amely igazán Szeder sajátja. „A második album, úgy érzem, vagányabb, bátrabb lett, és ez talán az elektromos gitárnak is köszönhető. Persze, nem szakadtunk el teljesen attól az akusztikus világtól, amelyet tőlünk megszoktak, csak Fenyvesi Márton társproducerrel vittünk bele még egy nagy adag spirituszt, és így új távlatok nyíltak meg. Én is sokkal merészebben nyúltam nemcsak a zenéhez, de a szövegekhez is. A lemez minden sora belőlem fakad, egyre mélyebbről engedtem feltörni az érzéseket, amelyek aztán dalok formájában öltöttek testet. Nehéz időszakon vagyok túl, így sok a drámával teli, szomorú, vagy inkább mélyen megérintő, elgondolkoztató dal, de remélem, megnyugvást tudnak nyújtani másoknak, ahogy nekem is segítettek sok mindent kiénekelnem magamból.” (Szeder)
A felvétel a Müpa 2017. június 9-i koncertjén készült.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.HEY, JUNE!

Müpa Home


Ugrás az oldal tetejére