világzene, jazz, könnyűzene

Solére - Kapcsolódások

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • HEY, JUNE!

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az énekes-dalszerző-producer Szigeti Zsófia 2020-ban adta ki első dalát Solére néven, és gyorsan a kortárs hazai popzene egyik népszerű előadója lett. Dalközpontú elektronikus popzenéje a rádiókba is utat talált magának, slágereit az IMA című, tizenhét számos debütlemez követte 2022-ben. Solére azóta sem állt le, sőt, nemzetközi Spotify-kampány arca lett 2023-ban, Müpa-koncertje pedig mélységeket és magasságokat megmutató bensőséges estet ígér a Hey, June!-sorozat nyári programjában.

Solére-t a folyamatos megújulás jellemzi, 2023 nyarán megjelent második, KIKI című EP-je ismét új alkotói korszakot hozott pályáján, de videoklipjeiben is folyamatosan megújul, illetve minden időszakában közvetít egy fontos üzenetet közönsége felé. Az elsők között volt Magyarországon, aki a fiatal előadók közül bátran vállalta mentális betegségeit, és zenei tevékenysége mellett azóta is rendszeresen vesz részt mentálhigiénés témájú, preventív eseményeken, példát mutatva ezzel generációjának. Szövegcentrikus dalaival élőben is közeli kapcsolatot ápol hallgatóival. 2023-ban Magyarországon is elindult a Spotify által kezdeményezett, női előadók egyenjogúságát támogató Equal kampány, az utolsó negyedéves időszakban Solére lett a nagykövete, a program egyik kiemelkedő pontjaként a New York-i Times Square egyik óriás LED-falán is megjelent. A Müpa bensőséges hangulatában a saját lelkét egyébként is egyre jobban kitáró énekesnő olyan mélyre és olyan magasra viszi majd közönségét érzelmei hangján, ahol talán a hozzá legközelebb állók sem jártak még. Ahogyan ő fogalmaz: „ez az előadás a kapcsolódásaimról szól, amelyek az elmúlt években leginkább formáltak; legyenek ezek toxikus vagy építő jellegűek”.

Rendező: Müpa
 • ének
  Szigeti Zsófia
 • dob
  Kovács Miklós
 • DJ
  Varga Tamás
 • gitár
  Doór Mátyás

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.HEY, JUNE!


Ugrás az oldal tetejére