világzene, jazz, könnyűzene

Slow Village: Lassú Palota

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • HEY, JUNE!

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A régisulis hiphopot cseppet sem anakronisztikusan játszó - három mc-vel és két dj-vel kiálló - Slow Village 2016-os megalakulása óta mostanra jutott el odáig, hogy az ország összes klubjában headlinerként léphet fel, a nyári fesztiválok többsége pedig esti sávokra hívja meg. Két nagylemeze és több EP-je mellett díjnyertes klipjei is többszázezres nézettségeket generálnak. A Müpába egy kifejezetten erre az estére létrehozott előadással érkeznek, amely egyszerre lesz összegzése és picit újraértelmezése mindannak, amit eddig létrehoztak.

A Slow Village ars poeticája a nagybetűs rapzene körül forog: „nyakmozgató groove-ok és karakteres loopok, rímek a szcéna legbelsejéből, amik nyomokban költészetet, slamet és némi iróniát tartalmaznak. Egyfajta B-boy csibészség, edukált gettómentalitás, kis igazi íz az erősebb fűszerek kedvelőinek. Dobképletek, minták, bassline-ok a kisszobából a nagyszínpadra”. A kvintett olyan műfaji nagyágyúk előtt tiszteleg, mint a névadásban is ihlető, legendás detroiti Slum Village, a Lootpack vagy az A Tribe Called Quest, de falusias romantikájukat a 21. századra szabják. Lemezeiket, a 2017-es 201X-et és a 2020-as Útont a szakma és a közönség is lelkesen fogadta. Akárcsak rövidebb kiadványaikat, mint a 2018-as Miezmágenin'-t, a 2022-es, Takeshivel közös Lassú Falváról Na'Conxypanba című albumot, a szintén azévi Sztoritellt, vagy a legutóbbi, 2023-as ; című anyagot. A Sztoritell klipes dalai a hatodik Magyar Klipszemlén nyertek rangos díjakat - a címadó szám egyenesen az év videoklipje lett. A Müpában a különleges, összegző-újraértelmező koncerten izgalmas vendégzenészekkel, menő előadókkal együtt lépnek színpadra.

Rendező: Müpa
 • MC
  Gergály Norbert „glsch”
 • MC
  Nagy Dénes „Nash”
 • MC
  Balázsovics Mihály „Tink a Mulató Azték”
 • DJ
  Zsigri-Nagy Bálint „Slow”
 • DJ
  Őrsi András „ONE-AB”

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.HEY, JUNE!


Ugrás az oldal tetejére