világzene, jazz, könnyűzene

Funky Wheelers

JazzTime a Lexus támogatásával

Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem titkolt célja az évadkezdő JazzTime fesztivál ingyenes eseményének, hogy a Müpa jazzrajongó közönsége számára minél több lehetőséget adjon az önfeledt és minőségi szórakozásra a hosszú hónapokon át tartó kényszerű zárva tartást, majd a nyári szünetet követően. Az esti, Fesztivál Színház-beli előadás előtt három koncertre is sor kerül: a két tavalyi Jazz Showcase-győztes zenekar, a Nagy-Babos Rebeka Quartet és a perpētuum produkcióját követően az Átrium színpadát a Funky Wheelers foglalja el.

A szórakoztató zenei palettán egyedülállóan nagy létszámú, tíztagú együttes megalakulásakor nem kevesebbet vállalt, mint a hetvenes és nyolcvanas évek funky- és popslágereinek újragombolását. Az együttes zenei vezetője és hangszerelője, a kiváló basszusgitáros-zeneszerző Frey György Stevie Wonder, az LGT, a Queen, Demjén Ferenc, Charlie, George Michael vagy éppen Sting slágereit helyezi boncasztalára, szedi apró darabjaira és épít belőlük valami meglepőt. Ha olyan modernebb slágert talál, amelyet továbbálmodásra érdemesnek ítél, készségesen kikacsint kedvenc korszakaiból, legyen szó akár a Maroon 5-ról. A Czutor Ignác énekhangjával megkoronázott hangzásélmény jellegzetességét az öt fúvós adja, a biztos alapról a hamisítatlan funky lüktetés gondoskodik. A zenekar pregnáns megszólalását pedig az a körülmény adja, hogy tagjai mindannyian elismert hazai jazzmuzsikusok. A tortahab tetején a koktélcseresznyét a Czutor Ignáchoz hasonlóan szintén egykor a Cotton Club Singerst erősítő Kozma Orsi vendégszereplése szolgáltatja.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének, szaxofon
  Czutor Ignác
 • gitár
  Fekete István
 • basszusgitár
  Frey György
 • zongora
  Pataj György
 • dob
  Berdisz Tamás
 • trombita
  Szalóky Balázs, Szalóky Béla
 • harsona
  Szalóky Tamás
 • szaxofon
  Dennert Árpád, Zana Zoltán
 • ének
  Kozma Orsi
 • házigazda
  Szalóky Béla


JazzTime


Ugrás az oldal tetejére