világzene, jazz, könnyűzene

Andrea Motis és a Csapó Krisztián Quintet

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában, énekel, trombitál, szaxofonozik, zenét szerez, sőt film is készült róla - és még nincs harmincéves! Csapó Krisztián szintén több stílusban alkot, tavaly például funkra specializálódott KRIZ formációjával látta vendégül Jesús Molinát. Ezen a koncerten mindketten hagyományosabb arcukat mutatják. Az ismert, közkedvelt sztenderdeken kívül latin szerzemények is helyet kapnak a kínálatban. A fúvóskar Dennert Árpáddal lesz teljes. A ritmusszekcióban szintén igazi all-round zenészekkel találkozhatunk.

Rendező: Müpa
 • harsona
  Csapó Krisztián
 • szaxofon
  Dennert Árpád
 • zongora
  Tálas Áron
 • bőgő
  Tóth István
 • dob
  Csízi László
 • trombita, ének
  Andrea Motis

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.JazzTime


Ugrás az oldal tetejére