világzene, jazz, könnyűzene

Living Jazz - Interaktív mesterkurzus fiatal jazzmuzsikusoknak

Előadóterem
  • Müpa saját produkció
  • Jazz Showcase

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Angol nyelven, magyar tolmácsolással

A bécsi-New York-i illetőségű amerikai jazzmuzsikus, Philip Yaeger - a Jazz Showcase 2019 nemzetközi zsűrijének tagja - korunk egyik legnagyobb kihívására, a megváltozott piacon való érvényesülés lehetséges módjaira, technikáira kívánja felkészíteni a fiatal jazzmuzsikusokat.
A Jazz Showcase tehetségbörzéjének kiemelt programját, amelyet egy nemzetközi tanácskozás (workshop) előz meg kiváló szakemberek közreműködésével, a Müpa és a Jazztudományi Kutatócsoport (Jatakucs) közösen rendezi. A Jazztudományi Kutatócsoportot Zipernovszky Kornél jazzkritikus 2015-ben alapította azzal a céllal, hogy a jazzt a tudományos életben már világszerte bevált módon zene-, társadalom- és bölcsészettudományi, egyszóval interdiszciplináris kutatások tárgyává tegye. A csoport először az Americana E-journal online formájában, majd a Replika című nyomtatott folyóiratban 2017-ben jelentkezett tematikus különszámmal, lerakva a jazztanulmányok mint diszciplína hazai szakirodalmának alapköveit.

Médiapartner: Gramofon Klasszikus és Jazz
Támogató: Osztrák Kulturális Fórum

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Philip Yaeger


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére