világzene, jazz, könnyűzene

Budapest Ritmo feat. WOMEX

Lakatos Mónika - A WOMEX 2020 életműdíjasának gálakoncertje

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
 • Müpa saját produkció
 • CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A világzene legnagyobb eseménye, a WOMEX idén másodjára jön Budapestre - illetve Budapest megy a világhoz. A járványhelyzetre való tekintettel a WOMEX programjai virtuálisan valósulnak meg, de a magyar közönséget ennek ellenére élő koncertek várják.
Az idei WOMEX-életműdíjas, Lakatos Mónika budapesti oláh cigány családban született. Énekesnőként számos formációban, köztük a cigány hagyományon alapuló világzenét játszó Romengóban és a több családtagot bevonó Cigány Hangokban is szerepel. Szólólemezén, a Romanimón szívfájdító, lassú dalokat, hallgatókat énekel - az album a World Music Charts Europe top 5 lemeze közé került.

A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa és a Hangvető közös szervezésében valósul meg.


Rendező: Müpa, Hangvető

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal is megvásárolhatja, azonban BTF és CAFe Budapest rendezésű programokra csak személyes vásárlás során áll módunkban elfogadni.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványát, Top Prémium ajándékutalványát, az Edenred Ezüst, Arany és Platina kártyát, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét. Valamint jegyét OTP, MKB vagy K&H SZÉP-kártyája szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • tánc
  Balog Jázmin, Horváth Pákó
 • Lakatos Klára
  Lakatos Róbert
  Rostás Dzsenifer
  Rostás Mihály Mazsi
  Rostás Tünde
  Tintér Gabriella
  Kovács Antal Máté
 • hegedű
  Sipos Mihály, Porteleki László
 • brácsa
  Éri Péter
 • nagybőgő
  Hamar Dániel


CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál


Ugrás az oldal tetejére