irodalom, film, kiállítás

#olvasniszabad - Hozz magaddal olvasnivalót!

Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
  • LITERÁRIUM EXTRA

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az olvasás hagyományosan magányos műfajként él az emberek fejében, viszont az #olvasniszabad kezdeményezése éppen arra mutat rá, hogy közösségben is hasonlóan működőképes, mi több, új tapasztalási formát is elérhetővé tesz a résztvevők számára. Nem titkolt szándékunk, hogy ezt minél többen megtapasztalhassák a Müpa falain belül. Ehhez két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt a Fesztivál Színház színpadán elhelyezett babzsákok egyikén teheted meg.

Az #olvasniszabad és a Felefánt közös estjét megelőzően különleges eseményre hívjuk a résztvevőket. Azok számára, akik korábban nem vettek részt #olvasniszabad rendezvényen, némi eligazítást szeretnénk nyújtani, hogy mindenki kényelmesen, feszengés nélkül kapcsolódhasson be a közös tevékenységbe, és át tudja élni ezt a nem mindennapi élményt. Természetesen a fennmaradó kérdéseket a helyszínen is fel lehet tenni, hiszen célunk, hogy mindenki a lehető legotthonosabban érezze magát nálunk. Az #olvasniszabad alkalmakra mindenki hoz magának olvasnivalót, amit éppen olvasni szeretne, sem műfaji, sem tematikai megkötés nincs erre vonatkozóan (azok számára, akik erről megfeledkeznének, kéznél lesz a Müpa Magazin). Az olvasás aktusa csendben zajlik. Erre az eseményre a Fesztivál Színház színpadán korlátozott számban babzsákokat készítettünk elő, hogy minél meghittebb, barátságosabb, intimebb atmoszférát teremtsünk. A helyek feltöltése érkezési sorrendben történik - akiknek már nem jut hely a színpadon, a teremben található székeken helyezkedhetnek el.
Regisztrálni nem szükséges, a rendhagyó olvasásban a 19 órától kezdődő rendezvényre (#olvasniszabad x Felefánt) váltott jeggyel vehetnek részt az érdeklődők.

FELHANGOLVA!
A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.


Rendező: Müpa
  • házigazda
    Szendrői Csaba

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.LITERÁRIUM EXTRA


Ugrás az oldal tetejére