• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Szczuka Panka Quintet

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport (Jatakucs).
Szczuka Panka klasszikus és népzenei tanulmányok után, 14 évesen kezdett el jazzt tanulni a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolában. Első helyezett volt a II. Országos Jazz-zenei Versenyen szólóének kategóriában, 2018-ban pedig a Magyar Jazz Szövetség által megrendezett „Az év fiatal jazz-zenésze” verseny döntőjébe jutott. 2018 szeptemberétől a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzének szakos hallgatója. Két éve játszik együtt Menyhért Márton gitárossal; Panka & Malac nevű duójuk Cseke Dániel szaxofonossal, Arday Dániel bőgőssel és Baranyi Bence dobossal bővült kvintetté. Repertoárjukban standardek mellett mai jazz- és popszámok is helyet kapnak.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének, ukulele
  Szczuka Panka
 • szaxofon, fuvola
  Cseke Dániel
 • gitár
  Menyhért Márton 'Malac'
 • bőgő
  Arday Dániel
 • dob
  Baranyi Bence


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére