Szeress egyet!

Hangulatkoncert

világzene, jazz, könnyűzene

Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A Tindia szó - noha úgy cseng, mint egy női név - egy lendületes táncdallam elnevezése. A zenekar, 2015-ös megalakulását követően, lehetőséget kapott rendszeres táncos alkalmak megtartására, ahol rövidesen megtalálták a közös hangot. Céljuk, hogy minél több emberhez eljusson a moldvai csángók muzsikája, mely kultúránk fontos elemét képezi sajátos hangzásvilágával.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • koboz
  Apró Anna
 • hegedű
  Cseke Gyöngyvér
 • ének
  Méry Rebeka
 • furulya, kaval
  Szentimrey Panni, Szepesi Lilla
 • dob, ének
  Várai ÁronUgrás az oldal tetejére