Dave Jr. Quartett

Hangulatkoncert

világzene, jazz, könnyűzene

Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A quartett zongoristája, Csipkés Sándor - bárzongorista karrierje után - azt vette a fejébe, hogy a közönség elé viszi a legszebb dalokat, amelyeket sokszor és sokféle módon adott már elő Milánótól egészen Dubaig. Szándéka, hogy a jazzbe belecsempéssze a ritmikus R&B, a soul, a disco, a funky, és a Drum 'n' Bass vagy a bossa nova stílusok elemeit. A cél a jazz elfogadhatóvá tétele, ami az eddig inkább csak hallgatni való zene táncolhatóvá varázslását jelenti.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • zongora
  Csipkés Sándor
 • basszusgitár
  Siklai István
 • dobok
  Zombori Attila
 • ének
  Varga DávidUgrás az oldal tetejére