világzene, jazz, könnyűzene

Firkin és barátai

Szalóki Ági, Karácsony James, Szabó Attila és Baricz Gergő​

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
  • Európai Hidak 2020 - Egyesült Királyság

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A 2008 óta működő Firkin együttes az ír kocsmazene - vagy más kifejezéssel a jumpin' punk - világszerte közkedvelt előadója. Több mint hatszáz koncertet adtak tizenhét országban - Kanadától Ukrajnáig, Angliától Romániáig - magukkal ragadva a legnagyobb rock- és a világzenei fesztiválok, vagy éppen a Montreux-i Jazz Fesztivál közönségét.

Őrült tempó, végtelen energia és ellenállhatatlan bulihangulat jellemzi fellépéseiket, melyeken éppúgy szerepelnek saját szerzemények, mint klasszikus ír, skót vagy angol nóták feldolgozásai, de azok is olyan hangvételben, amely csakis a Firkinre jellemző. Ez magyarázza, hogy a zenekart a műfaj olyan híres-hírhedt alakjaival szokták együtt emlegetni, mint a The Pogues, a Flogging Molly vagy a Dropkick Murphys. Határtalan népszerűségük nemcsak a koncerteken, hanem lemezfronton is érzékelhető. Eddig öt albumot rögzítettek, melyek közül a Finger In The Pie című a toplistára került Angliában, Németországban és az Egyesült Államokban, arról nem beszélve, hogy itthon Fonogram - Magyar Zenei Díjat kaptak érte. A múlt évben - a Petőfi Akusztik keretében - rádió- és tévéfelvételt készítettek Szalóki Ági és Karácsony James társaságában, és ez nemcsak életrajzi adat, de ellenállhatatlan ígéret is, hiszen olyan Firkin-koncert előtt állunk, amelyen négy sztárvendég - Szalóki Ági, Karácsony James, Szabó Attila és Baricz Gergő - közreműködésével lépnek fel a Müpában. Egy szó, mint száz: határtalanul!

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Európai Hidak 2020 - Egyesült Királyság


Ugrás az oldal tetejére