Magos-táncház

A népzene ünnepe - táncház a gálaműsoron innen és túl

világzene, jazz, könnyűzene

Átrium (Előcsarnok)
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A hatvanas-hetvenes évek népzenei revival mozgalma hazánkban legnagyobb hatású formában a táncházban öltött testet, s ez a példás hagyomány azóta is él és virul. Hogy venné ki hát az magát, ha éppen A népzene ünnepéről hiányozna?! Erről természetesen szó sincs, sőt! Aznap kétszer is - előbb este hattól hétig, majd tíztől tizenegy óráig - „felszabadulhatnak” a táncház rabjai, hiszen Szatmártól Székelyföldig a Kárpát-medence legszebb zenéit húzza talpuk alá a Magos zenekar.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére