komolyzene, opera, színház

Hangulatkoncert

"B" mint bensőséges

Szünet nélkül
Üvegterem
  • Müpa saját produkció
elmarad
Az előadás elmarad.

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy az előadás elmarad.


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A cím a három nagy „B” kezdőbetűs szerzőre: Bachra, Beethovenre és Brahmsra utal. Míg a nagyszerűséget gyakran a monumentalitással, lenyűgöző jelenségekkel társítják, ez a koncert elvezet bennünket e kivételes komponisták bensőséges zenei világának megismeréséhez. A hangverseny során közelebb kerülünk ehhez Bach bájos, édes és örömteli francia szvitje által, a Hat bagatellt hallgatva elmerülünk Beethoven túlvilági belső világában és fantáziájában, Brahms triójának megszólaló tétele pedig a legnagyobb melegséggel, gyengédséggel és mély szenvedéllyel zárja az előadást.

Rendező: Müpa

Előadott művek

  • hegedű
    Michał Orlik
  • cselló
    Asztalos Dorottya
  • zongora, csembaló
    Mingshanwang

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére