irodalom, film, kiállítás

Legújabb testamentum (Le Tout Nouveau Testament, 2015)

Előadóterem
  • Müpa saját produkció
  • Európai Hidak: Budapest-Brüsszel

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

„Isten létezik és Brüsszelben él.” Ezzel a határozott kijelentéssel kezdődik Jaco Van Dormael belga filmrendező filmje. Mielőtt bárki is elgondolkodna e kijelentés teológiai jelentőségén, hozzá kell tennünk, hogy ezt egy tízéves kislány - Isten kisebbik gyermeke - mondja, mielőtt elindulna, hogy tanítványokat/apostolokat keressen. (Bátyjához hasonlóan.) A kislány, Ea meghekkeli apja számítógépét és kimegy a világba, az emberek közé. A Legújabb testamentum keserédes és pukkasztó/borongós humorú történet, amely fontos kérdést tesz fel: vajon elég-e a mindentudás és a mindenhatóság ahhoz, hogy a világunk élhető legyen?

Eredeti nyelven, magyar felirattal.

A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.

Rendező: Müpa
  • rendező
    Jaco Van Dormael
  • házigazda
    Réz András

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Európai Hidak: Budapest-Brüsszel


Ugrás az oldal tetejére