Már lehet jelentkezni a 2019-es Garázsband Fesztiválra!

Március 6-tól lehet jelentkezni a Müpa egyik legkülönlegesebb fesztiváljára: június 1-jén ugyanis újra bulihelyszínné változik az épület mélygarázsa, ahol a fellépők idén is a legtehetségesebb fiatal zenekarok közül kerülnek ki. 

A szervezők április 25-ig várják a 16-30 év közötti, amatőr pop-rock bandák pályázatait, amelyeket ezúttal is a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri fog véleményezni. Beck Zoli (30Y), Keleti András (colorStar), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Leskovics Gábor Lecsó (Pál Utcai Fiúk) és Zságer Balázs (Žagar) szigorú szakmai füllel hallgat majd meg minden beérkezett pályaművet, és egymástól függetlenül pontozzák majd őket. Az 5 legtöbb pontot összegyűjtő együttes pedig önálló, 40 perces koncertet adhat a fesztiválon.

Ez még nem minden: a fellépésen kívül egyéb nyeremények is várnak a zenekarokra. A közönség helyszíni szavazatai alapján a legnépszerűbb zenekarok profi fotózást, további fellépési lehetőséget, illetve egy egész napot nyerhetnek a Müpa stúdiójában, az életre szóló élmény mellett pedig a MOJO™ felajánlásából 2 db Ultimate Buzz hangfallal valamint további MOJO™ ajándékokkal is gazdagabbak lehetnek. 

Ugrás az oldal tetejére