komolyzene, opera, színház

Új Magyar Zenei Fórum 2020

A nagyzenekari kategória döntője, díjkiosztó és gálakoncert

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
  • CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az Új Magyar Zenei Fórum zeneszerzőversenye a fiatal és középgenerációhoz tartozó komponistanemzedék számára kivételes lehetőség, hogy nagyobb előadó-apparátusra írt műveikkel a nagyközönség elé lépjenek. A verseny elsődleges célja, hogy új darabok megalkotását ösztönözze és támogassa, és tartós együttműködést alakítson ki a szerzők és a zenekarok között. Az elmúlt években Varga Judittól Horváth Balázsig, Tornyai Pétertől Balogh Mátéig, Sáry Bánktól Dargay Marcellig, Bella Mátétól Sándor Lászlóig, Zombola Pétertől Dinyés Dánielig - és a sor messze nem teljes - a zsűri olyan komponistákat díjazott, akik mára kortárs zenei életünk megkerülhetetlen szereplőivé váltak.
A nagyzenekari kategóriában - Bartók Béla halálának 75. évfordulója előtt tisztelegve - a zsűri olyan pályamunkákat vár, amelyekben szerepel Bartók Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára című műve első tételének fúgatémája, vagy a pályamunkát ez a fúgatéma ihlette.

A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapest Music Centerrel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Rendező: Müpa, Budapest Music Center

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • Vajda Gergely
  • a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara


CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál


Ugrás az oldal tetejére