komolyzene, opera, színház

Nem kérdés

Pannon Filharmonikusok

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Prokofjev II. zongoraversenye a szerző legnehezebb műve ebben a műfajban, technikailag és szellemi értelemben egyaránt hatalmas kihívás a szólista számára. Beethoven óta minden zeneszerző tudása legjavát igyekszik beleírni IX. szimfóniájába. A nagy gonddal és sok töprengéssel komponáló Bruckner pedig különösen igyekezett nagyot alkotni e kompozíciójában. Ha a szerzőket kérdeznénk, hogy életművükből melyik zongoraversenyt és melyik szimfóniát ajánlanák, valószínűleg nem lenne kérdés, ők is ezeket választanák.

Rendező: Pannon Filharmonikusok

Előadott művek

  • Kesselyák Gergely
  • zongora
    Tom Borrow
  • Pannon Filharmonikusok

Jegyinformáció

Személyes vásárlásnál erre az előadásra jegyét Rewin Ajándékutalvánnyal, és Rewin Ajándékkártyával is megvásárolhatja.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére