Ünnepi hangverseny Magyarország és Japán százötven éves diplomáciai kapcsolatának tiszteletére

MÁV Szimfonikus Zenekar

komolyzene, opera, színház

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

2019-ben lesz negyvenöt éve, hogy Kobajasi Kenicsiró megérkezett Magyarországra, és azóta megkerülhetetlen résztvevője a magyar zenei életnek. Népszerűsége töretlen, pedig időközben a magyar zeneszerető közönségnek három generációja is felnőtt már. Kobajasi nyerte meg a Magyar Televízió első nemzetközi karmesterversenyét, hosszú ideig volt a Magyar Állami Hangversenyzenekar fő-zeneigazgatója, és több éve a MÁV Szimfonikusok tiszteletbeli vendégkarmestere. Több alkalommal elmondta, hogy ez volt az első zenekar, amelyet hazáján kívül vezényelt (a karmesterverseny első fordulójában), és az akkor szerzett jó megalapozta egész magyarországi zenei és emberi közérzetét. Ezen a hangversenyen zeneszerzőként is bemutatkozik. Érdekes lesz hallani alkotását, saját zenei anyanyelvét, miután azt már tudjuk, hogy más zeneszerzők opusait rendkívüli alázattal és beleérző képességgel tolmácsolja. Saját műve után a három legnagyobb magyar zeneszerző egy-egy kompozícióját hallhatjuk előadásában.

Rendező: MÁV Szimfonikus Zenekar

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • Kobajasi Kenicsiró
  • zongora
    Kobajasi AjanoUgrás az oldal tetejére