III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep - Kóruskoncert

komolyzene, opera, színház

Átrium (Előcsarnok)

Mentse el a programot Google Naptárába!

2018. május 18. és 21. között harmadik alkalommal valósul meg a nemzetközi kórusfesztivál, amelyre a világ minden tájáról ezernél több énekest várunk. A hangversenytermi gálakoncerteken kívül fesztiválkoncertek, közös éneklés színesítik a programot, és ismét lesz éjféli kórushangverseny is.

A III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep keretében közel ezerötszáz énekes - Amerikától Tajvanig, Norvégiától Olaszországig, és természetesen számos magyar kórus az ország minden tájáról - lép pódiumra a Müpában. A sokszínű gálakoncertek, versenyfellépések, az esti és éjszakai hangversenytermi koncertek között a részt vevő kórusok az Átriumban és a Fesztivál Színházban adnak ingyenes koncerteket, hogy három napon át valóban az egész házban zengjen az ének!

Rendező: Interkultur Hungaria, Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Vera Zweiniger, Samuel Runggaldier
  • Family Singers (Magyarország) - művészeti vezető: Tóth Vilmos
  • tea-cream-singers (Németország)
  • Cor di Jëuni Gherdëina (Olaszország)Ugrás az oldal tetejére