A h-moll színei

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Két szvit egy koncerten. Az előbbi egy csembalóra íródott szóló mű, mely a francia pompás stílus hangulatát idézi vissza, illetve olyan ritka táncokat is tartalmaz, amelyek nem elemei a hagyományos szviteknek. Utóbbi műfajilag megegyezik az előzővel, ám a zenekari hangszerelés teljesen más fényben világítja meg a műfaj jellegzetességét. A barokkban nagy szerepet fektettek a hangnem-karakterisztikára. A h-mollról úgy tartják, hogy a kétségbeesés, küzdelem, kétség, érzékiség, vágy és az elégedetlenség affektusait hordozza magával.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

 • fuvola
  Tóth Ágnes
 • hegedű
  Kiss Enikő, Paulik Lídia
 • brácsa
  Koppán Kata
 • gordonka
  Nagy Réka
 • csembaló
  Balaska RebekaUgrás az oldal tetejére