Bemutatkoznak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói : Szives Márton

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Történet a mesén túlról
Ha egy pergődobbal lehet zenélni, akkor a marimbával mesélni is lehet. Szives Márton koncertjein olyan kortárs ütőhangszeres művek szerepelnek, melyek mind egy-egy történettel rendelkeznek. A karaktereket a játékosok és a hangszerek jelenítik meg, miközben a hallgatók majdnem olyan aktív tagjai az előadásnak, mint a szereplők.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

 • marimba, ütőhangszerek
  Szives Márton
 • fuvola
  Bota Alexandra
 • zongora
  Paragi Balázs
 • trombita
  Samodai Bence
 • mesélő
  Haramza KláraUgrás az oldal tetejére