Goldmark és Janáček

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Ueda Mizuki, fiatal gordonkaművész kitüntetéssel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen 2014-ben. Ezt követően a bécsi Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien-ben tanult, valamint 2014 óta Varga Tamás privát növendéke. Több nemzetközi versenyen ért el kiemelkedő eredményt Magyarországon és külföldön egyaránt. A 2016-2017-es szezonban a Magyar Állami Operaház zenekari akadémistája, jelenleg a bécsi Webern Kammerphilharmonie tagja.
Yamagami Sohei 1989-ben született Japánban. 2016 óta Kemenes András és Baranyay László növendéke a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ahol jelenleg MA szakos tanulmányokat folytat.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Előadott művek

  • gordonka
    Ueda Mizuki
  • zongora
    Yamagami SoheiUgrás az oldal tetejére