Fellegi Dávid gitárkoncertje

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Szeletek 250 év gitármuzsikájából, Bachtól egészen a kortárs Pavlovits Dávidig. Előadja Fellegi Dávid, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, az Eötvös Zenei Alapítvány támogatottja, aki a ruszti „Alirio Diaz” Nemzetközi Gitárverseny harmadik, a szegedi Országos Egyetemi Gitárverseny második helyezettje. a kolozsvári Transilvania International Guitar Festival; a Gyöngyösi Nemzetközi Gitárverseny, valamint a nyíregyházi Országos Egyetemi Gitárverseny győztese.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Előadott művek

  • klasszikus gitár
    Fellegi Dávid



Ugrás az oldal tetejére