Gyenyisz Macujev és Julian Rachlin kamarakoncertje

komolyzene, opera, színház

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak

 • 4500 Ft
 • 6500 Ft
 • 8900 Ft
 • 11900 Ft
 • 14900 Ft
A nagy érdeklődésre való tekintettel a pódiumerkély és orgonaülés csökkentett értékű helyeire is vásárolhatóak jegyek.
Erre az előadásra érvényesíthetők a Müpa+ hűségprogram kedvezményei és hűségpontokat is felírunk.

Mentse el a programot Google Naptárába!

Aki jó kamarazenész, az jó szólista is? Nem feltétlenül. És aki zseniális szólista, az biztosan jó kamarazenész? Vagy igen, vagy nem. Akkor miben bízzunk? Bízzunk a szibériai születésű zongorista és a litván hegedűs alázatában és alkalmazkodóképességében.

Nem akármilyen estnek nézünk elébe. Mind a Müpa által 2018/19-re Az évad művészévé választott Gyenyisz Macujev, mind pedig Julian Rachlin monumentális egyéniség, hatalmas temperamentummal, expresszivitással és szuggesztivitással. Ráadásul vérbeli virtuózok. Macujevet Magyarországon eddig csak versenyművekben és szóló zongoraesten hallhattuk, Julian Rachlin viszont rendszeresen kamarazenél, és már budapesti hangversenytermekben is megfordult kamaramuzsikusi minőségében. Izgalmas lesz megtudnunk, hogyan valósul meg kettejük között az együttműködés, az alkalmazkodás, a zenei párbeszéd.
Mivel szenvedélyes műveket választottak, kínálkozik egy „királyi út”: a reprezentatív, „concertáló kamarazene” ideálja, amely mindkettejük személyiségéhez illik, s amely a programban szereplő darabok zenei világa számára is megfelelő közeg. A concertáló kamarazene, amely nagy hangzásigénnyel, széles lendülettel, élénk temperamentummal és a szubjektum erőteljes felmutatásának igényével közelít a zenéhez, alkalmas kereteket kínál ahhoz, hogy közöttük két ilyen nagy formátumú, szenvedélyes muzsikus kibontakozhasson.
Egy biztos: mindazok, akiket érdekel a drámaként értelmezett hangszeres zene, mindazok, akiket foglalkoztat a zenei magatartásformák összeilleszthetősége és formálhatósága, különlegesen izgalmas élményre számíthatnak a hangszerjáték e két rendkívüli képviselőjének találkozásakor.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Erre az előadásra jegyét az Edenred Ticket Culture & Sport kártya és utalvány és Top Prémium ajándékutalvány, Edenred Ajándék Arany és Ezüst kártya, illetve Ajándék- és Bevásárló kártya ellenében is megvásárolhatja. Elfogadjuk még a Kultúra és Ajándék Erzsébet-utalványt, az Erzsébet utalvány plusz kártya Ajándék illetve Kultúra keretét, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét, a Müpa-ajándékutalványt, valamint jegyét a SZÉP-kártya szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja pénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

 • zongora
  Gyenyisz Macujev
 • hegedű
  Julian RachlinKapcsolódó bérlet

Kedvezménnyel

Ugrás az oldal tetejére