• Matinékoncertek

Szenvedélyem: a zenés színház - Szirtes Tamás

családi és ifjúsági programok

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

A Szenvedélyek sorozatban a művészeti élet ismert szereplői tesznek zenés vallomást arról a szenvedélyről, amely a művészetek általuk művelt területéhez fűzi őket. Nem titkolt szándékuk, hogy a közönség soraiban ülő gyerekeket és felnőtteket is megérintse mindaz, amiről ők e találkozások alkalmával beszélnek, amihez ők szenvedélyesen kötődnek.
Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója számos világsikert aratott zenés darabot állított már színpadra, köztük olyan musicaleket, mint a Macskák, Az operaház fantomja vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát, s 2018 őszén ismét bemutatóra készül: Andrew Lloyd Webber legújabb, Rocksuli című művét állítja színpadra gyerekszínészek és gyerekzenészek közreműködésével. Ebből a darabból hangoznak el majd részletek, és megjósolható, hogy mindenki megérzi majd e csillogó és szenvedélyekkel teli műfaj varázsát. A közönség azt is megtudhatja, hogyan készül egy musical-előadás, hányféle szakma és művészeti ág képviselői dolgoznak azon, hogy végül megszülessen a produkció.

Az előadás előtt, 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes interaktív, játékos foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező iskolai csoportokat, illetve iskolás korú egyéni jelentkezőket várunk. Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával. A foglalkozást, amely hatéves kortól ajánlott, minimum 6 főnek tartjuk meg.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • a Madách Színház művészei, kórusa és zenekara
 • fordító
  Bárány Ferenc, Puller István
 • díszlet
  Rózsa István
 • jelmez
  Rományi Nóra
 • zenei vezető
  Kocsák Tibor
 • koreográfus
  Tihanyi Ákos
 • animáció
  Vízvárdi András
 • szcenikus
  Szűcsborus János
 • koreográfusasszisztens
  Molnár Ferenc
 • a rendező munkatársa
  Vaszilenko EugeniaKapcsolódó bérlet

Kedvezménnyel

Matinékoncertek - Szenvedélyek


Ugrás az oldal tetejére