A költészet humora, a humor költészete

Literárium Junior

családi és ifjúsági programok

elmarad
Zászlótér
  • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A Müpa saját szervezésű programokra vásárolt jegyeket a Müpa visszaváltja, a visszaváltás módjáról ide kattintva tájékozódhat.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Tudtátok, mit jelent a RAP? Rhythm and Poetry. Vagyis Ritmus és Költészet.
Jé, akkor a fukszos, kabriós, bézbólsapis vagányok ugyanazt nyomatják, mint Arany János? A roppant népszerű költő efféle kérdéseket feszeget a középiskolások nyelvén.

„Yo, yo, egy csak egy tesó van talpon a vidéken!
Merre a drón röpdös, messze földön-égen, yo-yo.
Lehet, hogy Rómeó is SMS-ben üzenget Yuliyának, nehogy már erkély alatt ácsorogjon!
Ó, beszélj, plíz, te fénylő, szárnyas angyal!
Mondd, hogy buksz rám, s más nicknevet veszek fel.
Engem true love röpített ide Teslán.
Nice trip, szívem volt minden GPS-em.”

A lényeg, hogy a vers, a próza és az élet még akkor se változott, ha kicsit máshogy beszélünk, máshogy öltözünk, máshogy közlekedünk századok óta.
Ja, és az sem változott, hogy mindannyian veszettül keressük az igazságot: neten kommentekben, romkocsmában sörökkel, plakáton graffitiben, generációs vitákban.
Efféle tartalmasan szórakoztató időutazásra hívja a diákokat Lackfi János.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Lackfi JánosUgrás az oldal tetejére