Zenés, táncos, énekes foglalkozás mesével - gyerekeknek

Hetedhét táncház - Bodrogközi táncok és a tárogató

családi és ifjúsági programok

Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Havonta egy alkalommal, a vasárnapi Cifra Palota műsorába illeszkedő Hetedhét táncház sorozatban a legkiválóbb muzsikusok, hagyományőrző hangszeres mesterek és táncmesterek segítségével tehetik meg kezdő tánclépéseiket a gyerekek, ismerkedhetnek tájaink hagyományaival: meséivel, játékaival, szokásaival, zenéjével, dalaival és az egyes tájak jellegzetes hangszereivel, nemcsak hallgatóként, hanem a közös játék és tánc résztvevőjeként is.

Ettől az évadtól az adott tájegységhez kapcsolódó paraszti kultúra hagyományairól is elhangzanak érdekességek azzal a céllal, hogy a táncház résztvevőiben természeti környezetünk iránt is érdeklődés ébredjen.

Időpontok és tematika:
2019.03.17.: Moldvai táncok és a koboz
2019.04.14.l: Matyó táncok és a cimbalom
2019.05.12.: Vág-Garam közi táncok és a duda

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére