Firkin Family

családi és ifjúsági programok

Szünet nélkül
Müpa Sátor
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

2017 decemberében a Müpa új kategóriát vett fel koncertjei sorába: a matiné rockot. Az alapötlet, hogy a gyerek - a neki megfelelő környezetben és időben - megismerhesse a szülő kedvenc zenekarát, megtartva a szülő szórakozását is szolgáló hangulatot. A Firkin a kelta rockot hozza közel minden korosztályhoz. Hazai és külföldi fesztiválszereplések után komoly feladatra vállalkozik a csapat: punk-rock világot varázsolni a család minden tagja számára nem egyszerű feladat.
A Firkin küldetése, hogy „gyógy-írt” kínáljon testnek és léleknek, vidámságkúrát minden generációnak. A Müpa felkérése új - és régóta vágyott - kihívás elé állította a Firkint: a legkritikusabb közönségnek, a gyerekeknek kell műsort összeállítania úgy, hogy az a zenekar eredeti közönsége számára ne elvegyen az élményből, hanem még hozzá is adjon. Az együttes, ahogyan mindig, most is apait-anyait belead majd, hogy az izgalmas rockmatinén gyerekek és szüleik együtt rophassák az ír csűrdöngölőket.
Aki járt már Firkin-koncerten, tudja, mennyi erő van a zenéjükben, az előadásmódjukban - ebből semmi sem vész majd el ezen a koncerten. Aki pedig a tagokat is ismeri, tudja, hogy egytől egyig jó lelkű emberek - ebből pedig még többet érezhet meg, aki eljön. Igazi zúzás lesz, zúzódás nélkül!

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Kovács-Nemes Andor
 • hegedű
  Virág Lili
 • fuvola
  Péter János
 • gitár
  Kárpáti Balázs
 • basszusgitár
  Szuna Péter
 • dob
  Juhász RóbertUgrás az oldal tetejére