Elindult az elővásárlás az új téli programokra!

Egy évfordulóját ünneplő legendás együttes, egy világklasszis együttműködés, a fiatalabb egyik legnagyobb kedvence és még tucatnyi új előadás, és számtalan visszatérő régi kedvenc várja a nézőket az év végéig!

A legendás Sebő együttes vezetője 75., a zenekar 50. születésnapjának megünneplésére készül a Müpa közönségének társaságában, míg a Söndörgő és régi barátjuk, a hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendő szaxofonos géniusz Chris Potter először mutatja meg tavasszal közösen rögzített albumuk anyagát. Igazi latin fiesztát varázsol majd a Fesztivál Színházba a Los Orangutanes, a Carson Coma pedig a Budapest Orchestra Project fúvósaival közösen készül első müpás koncertjére. A francia–algériai gyökerű csellista-énekesnő, Nesrine a jazz és a világzene rajongóit is meghódítja, a Jazzműhely sorozatban Kaltenecker Zsolt és Markó Ádám érkezik,  Behumi Dóri és Pál Dénes pedig újra felcsapja a nagy magyar daloskönyvet.

Folytatódik a kortárs írókat bemutató Literárium sorozat, és a Müpa filmklubja, a Müpamozi is újabb fejezetéhez érkezik. Visszatérnek az elmúlt években a Müpában debütáló és azóta is repertoáron lévő táncprodukciók és sokak örömére újra látható lesz a Recirquel egyik sikerdarabja is.

A Müpa+ hűségprogram tagjai ismételten elsők közt kapnak lehetőséget jegyet váltani: platina szinten szeptember 28-án 10 órátólarany szinten 28-án 14 órátólezüst szinten 29-én 10 órától veszi kezdetét az elővásárlási időszak. A hűségprogram alap szintű tagjainak és a nagyközönség számára szeptember 29-én 14 órától nyílik meg a lehetőség, hogy jegyet váltsanak az új előadásokra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ugrás az oldal tetejére