világzene, jazz, könnyűzene

ZAP MAMA x K.ZIA

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Európai Hidak: Budapest-Brüsszel

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A kongói-belga származású Marie Daulne Belgiumban alapította Zap Mama nevű zenekarát, és lett vele a világzenei színtér egyik korai sztárja. A Zap Mama zenéjében a többszólamú énekre, afrikai vokális technikákra, harmonikus afropopra építő megszólalás hangsúlyosan keveredik hiphop-hatásokkal, de neosoul- és jazz-elemek is felbukkannak benne - nem véletlenül dolgozott e műfajok sztárjainak egész sorával. A több mint harminc éve tartó karriert a formáció idén egy Best of lemezzel tekinti át, és az Európai Hidak fesztiválra is vadonatúj projekttel érkezik, amelynek különleges közreműködője az R&B, a soul és az afropop elemeit vegyítő egyedi hangjáról ismert K.ZIA - aki nem mellesleg Zap Mama lánya.

Rendező: Müpa
 • ének
  Zap (Marie Daulne)
 • ének
  K.ZIA (Kezia Quental)
 • gitár
  Rodriguez Vangama
 • basszusgitár
  Laurent Louis
 • dobok
  Boris Kassoung
 • billentyűk
  Jan Willems

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Európai Hidak: Budapest-Brüsszel


Ugrás az oldal tetejére