világzene, jazz, könnyűzene

TaxiWars

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Európai Hidak: Budapest-Brüsszel

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

E taxiháború hadviselő feleit már ismeri a magyar közönség. Tom Barman énekes a kilencvenes évek óta dübörgő art rock-banda, a dEUS frontembere. Antoine Pierre az ős-fusiont játszó Urbex és a pszichedelikus jazz-rockban utazó Next.Ape dobosa amellett, hogy Nicolas Thys bőgőssel ők alkotják a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Quartet ritmusszekcióját. Robin Verheyen otthonában és az Egyesült Államokban egyaránt keresett szaxofonos. A TaxiWars kísérletező, alternatív, rock-punk elemekkel megbolondított, jazzimprovizációkkal tarkított zenéjével nem hagy kétséget afelől, hogy joggal képviseli hazáját a fesztiválon.

Rendező: Müpa
 • ének, szöveg
  Tom Barman
 • szaxofon
  Robin Verheyen
 • bőgő
  Nicolas Thys
 • dob
  Antoine Pierre

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Európai Hidak: Budapest-Brüsszel


Ugrás az oldal tetejére