világzene, jazz, könnyűzene

Szűcs Gabi - La femme fatale

JazzTime a Lexus támogatásával

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Szűcs Gabi nem pusztán elragadó hangú énekesnő, teljes lényét átadja a történetnek, helyzetnek, üzenetnek, amelyet dalai megfogalmaznak. Most azt kérdezi: a nőben egyszerre meglévő femme fatale, a végzet asszonya és a szerelemre, hűségre vágyó feleség vajon két különböző nő? A koncerten elhangzó dalok és ikonikus, legendás „másik felek” történetei ezt a kérdést járják körül. Szűcs Gabi elmaradhatatlan kísérő zenekara mellett Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznő működik közre ezen a csajos estén.

A nőiség, a szerelem, a titkos és nyílt kapcsolatok, a titokzatos és elbűvölő, csábító és számító végzet asszonyai és a sokszor magányos vagy elhagyott feleségek dalai, történetei szólalnak meg, a legismertebb női előadókat, köztük Marilyn Monroe-t, Karády Katalint, Marlene Dietrichet vagy Nina Simone-t idézve - swing- és mainstream jazz alapokon. Felcsendül a Wives and Lovers, a Whatever Lola Wants, a My Baby Just Cares for Me, a Fever vagy a Mad About the Boy.
Az eMeRTton-díjas Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egykori tagja állandó szereplője a jelentősebb hazai fesztiváloknak, koncerttermeknek, jazzkluboknak. Első szólóalbuma, a Swinging Amy anyagát is a Müpában mutatta be 2015-ben. A következő, Tűsarkú lépteim című, Fonogram-díjas lemez műsorát a dolce vita-életérzés és tematika inspirálta. Gabi az első hazai electro-swing formáció, a Stereo Swing alapító énekese, ebben a felállásban dalszerzőként is közreműködik. Zenésztársai egytől egyig a honi swingelők legmegbízhatóbb hangszeresei, akiktől adott esetben meglepetésekre is számíthatunk, például parázs szólók formájában. Ónodi Eszter a Katona József Színház tagja, rendszeresen alakít színpadi és filmfőszerepeket egyaránt - most a Nőt kelti életre.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal is megvásárolhatja.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványát, és az Edenred Ajándékkártyáit (Juttatási és Családi kártyák), az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét. Valamint jegyét OTP, MKB vagy K&H SZÉP-kártyája szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Szűcs Gabi
 • szaxofon
  Kuzbelt Péter
 • zongora
  Pataj György
 • gitár
  Kormos János
 • bőgő
  Sárkány Sándor
 • dob
  Berdisz Tamás
 • színművésznő
  Ónodi EszterUgrás az oldal tetejére