világzene, jazz, könnyűzene

Szűcs Gabi - La femme fatale

JazzTime a Lexus támogatásával

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

Szűcs Gabi nem pusztán elragadó hangú énekesnő, teljes lényét átadja a történetnek, helyzetnek, üzenetnek, amelyet dalai megfogalmaznak. Most azt kérdezi: a nőben egyszerre meglévő femme fatale, a végzet asszonya és a szerelemre, hűségre vágyó feleség vajon két különböző nő? A koncerten elhangzó dalok és ikonikus, legendás „másik felek” történetei ezt a kérdést járják körül. Szűcs Gabi elmaradhatatlan kísérő zenekara mellett Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznő működik közre ezen a csajos estén.

A nőiség, a szerelem, a titkos és nyílt kapcsolatok, a titokzatos és elbűvölő, csábító és számító végzet asszonyai és a sokszor magányos vagy elhagyott feleségek dalai, történetei szólalnak meg, a legismertebb női előadókat, köztük Marilyn Monroe-t, Karády Katalint, Marlene Dietrichet vagy Nina Simone-t idézve - swing- és mainstream jazz alapokon. Felcsendül a Wives and Lovers, a Whatever Lola Wants, a My Baby Just Cares for Me, a Fever vagy a Mad About the Boy.
Az eMeRTton-díjas Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egykori tagja állandó szereplője a jelentősebb hazai fesztiváloknak, koncerttermeknek, jazzkluboknak. Első szólóalbuma, a Swinging Amy anyagát is a Müpában mutatta be 2015-ben. A következő, Tűsarkú lépteim című, Fonogram-díjas lemez műsorát a dolce vita-életérzés és tematika inspirálta. Gabi az első hazai electro-swing formáció, a Stereo Swing alapító énekese, ebben a felállásban dalszerzőként is közreműködik. Zenésztársai egytől egyig a honi swingelők legmegbízhatóbb hangszeresei, akiktől adott esetben meglepetésekre is számíthatunk, például parázs szólók formájában. Ónodi Eszter a Katona József Színház tagja, rendszeresen alakít színpadi és filmfőszerepeket egyaránt - most a Nőt kelti életre.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Szűcs Gabi
 • szaxofon
  Kuzbelt Péter
 • zongora
  Pataj György
 • gitár
  Kormos János
 • bőgő
  Sárkány Sándor
 • dob
  Berdisz Tamás
 • házigazda
  Szalóky Béla
 • ének, próza
  Ónodi Eszter


JazzTime


Ugrás az oldal tetejére