világzene, jazz, könnyűzene

Reggie Jonas Jr. Trió

Szünet nélkül
Kültér
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Reggie Jonas Jr. Trió sok szállal kötődik a Müpához. A Hangulatkoncertek visszatérő vendége, tagjai külön és együtt is zenéltek már a Jazz Showcase-en, a három Jónás pedig 2022-ben el is nyerte a Tehetségbörze szakmai díját, melyet e fellépéssel koronázhatnak meg. Rezső a Müpa által 2020-ban kiírt zeneműpályázaton díjat nyert Platform C című kompozíciójával, idén májusban pedig meghívást kapott a londoni 606 Jazz Clubba, ahol egy nemzetközi trió élén Julian Siegel szaxofonossal koncertezett nagy sikerrel.

Az 1998-as születésű Jónás Rezső középfokú zenei tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumban folytatta klasszikus zongora szakon, majd különleges tehetségként felvételt nyert a londoni Királyi Zeneakadémia jazz-zongora szakára. Később ifj. Szakcsi Lakatos Béla, majd az Etűd Konzervatóriumban Nagy János növendéke lett. Már egészen fiatalon elkezdett zeneszerzéssel foglalkozni, első jelentősebb szerzeményét Bolla Gáborral, Pecek Lakatos Krisztiánnal és Balázs Elemérrel adták elő. 2019-ben már zeneakadémistaként kapott Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat, illetve egy megtisztelő felkérést László Attilától, hogy közreműködjön legújabb lemezének felvételén. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén 2020-ban szerzett diplomát, jelenleg mesterképzésen vesz részt. Két éve immár maga is tanít a Harmónia Alapfokú Zeneiskolában. A Reggie Jonas Jr. Trió ritmusszekciójának tagjai ugyan testvérek, Rezsőnek azonban csak névrokonai, tehetségük viszont hasonlóan kiemelkedő. Jónás Géza 2013-ban nyert felvételt a Snétberger Zenei Tehetségközpontba, 2014-ben pedig a marosvásárhelyi International Student Jazzversenyen az Egri János Jr. Quartet tagjaként különdíjat vehetett át. Jónás Fülöp Rezső mellett Varga Balázs gitáros társaként szerzett elismeréseket: a Young Tigers együttessel megnyerték az 1. Belvárosi Jazzversenyt, a Müpa Zeneműpályázatán pedig a Varga Balázs Grouppal adtak elő győztes kompozíciót.

Rendező: Müpa
 • zongora
  Jónás Rezső
 • bőgő
  Jónás Géza
 • dob
  Jónás Fülöp

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.JazzTime


Ugrás az oldal tetejére