• Müpa Autósmozi

Autós koncertmozi a Lexus közreműködésével

Péterfy Bori & Love Band

világzene, jazz, könnyűzene

Kültéri parkoló
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az ihletettség szikrájában új lemezen dolgozó, arról már új slágert is megosztó Péterfy Bori & Love Band közel fél év után ad koncertet Budapesten, ezúttal szokatlan módon autósat, kivetítve. A közös örömködés azonban így is garantált. Régi és új sanzonok, táncos dalok, energia és a nyitás közös ünneplése vendégeikkel, az örökmozgó rapper Saiiddal, és az első Love Band-albumok bábájával, a zenekar életében fontos szerepet játszó Lovasi Andrással.

Péterfy Bori színész-énekes zenei karrierje az Amorf Ördögök zenekar megszűnése után a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Banddel folytatódott 2007-ben, és sanzonokból, alternatív rockból, valamint színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk óta már a készülő hetedik nagylemez munkálatainál tartanak. A jellegzetes, könnyen felismerhető, mégis kaleidoszkopikus megszólalású, slágereset és előremutatót finom érzékkel összeillesztő remek nagylemezek és a mindig forró hangulatú koncertek az ország egyik legnépszerűbb és - nomen est omen - egyik legszerethetőbb zenekarává tették a Love Bandet, amely Szikra címen várható új albumán dolgozik. Erről már hallhattunk is egy lüktető, italo diszkós, testre és elmére egyaránt ható dalt, amely tökéletesen illik a szabadság érzésének megéléséhez, ahhoz a közös örömhöz, hogy a bezártság után ismét koncerten vehetünk részt - még ha merőben szokatlan módon is. Olyanon, amelyen fontos korábbi Love Band-közreműködők is színpadon lesznek. Száz fényév távolság után egy kicsit közelebbről.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Péterfy Bori
 • billentyűs hangszerek
  Tövisházi Ambrus
 • basszusgitár
  Drapos Gergely
 • perka
  Pápai István
 • dob
  Gáspár Gergely
 • gitár
  Nagy István
 • Lovasi András, Saiid, Tariska Szabolcs


Müpa Autósmozi


Ugrás az oldal tetejére