világzene, jazz, könnyűzene

perpētuum

JazzTime a Lexus támogatásával

Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

A perpētuum zenéjét nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem, magukat az alternatív pop stílust képviselő zenekarként definiálják. Dalaik több műfajból táplálkoznak, megtalálhatók bennük jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is. A zenei sokszínűségre irányuló törekvéseiket angol és magyar nyelven előadott dalszövegeikkel is igyekeznek alátámasztani.

2019 novemberében megnyerték a Babel Laureate World-Jazz Versenyt, melynek köszönhetően 2020 januárjában lehetőségük nyílt bemutatkozni a holland közönség előtt, és márciusban bejutottak a Szimpla Lemming Programba is. 2021-ben második helyezést értek el a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató versenyen. Eddig egy kislemezt és két single-t adtak ki, White Canvas című nagylemezük pedig idén ősszel lát majd napvilágot. A 2020-as Jazz Showcase közönségdíjának nyertese tehát tovább gyűjti az elismeréseket. A perpētuum a Müpa új fesztiválján, a JazzTime-on mutatja be újra, miért érdemesítette őket arra hallgatóságuk, hogy kedvenc zenekaruknak válasszák

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Girincsi Fruzsina
 • gitár
  Takács Dániel
 • basszusgitár
  Sárosi Áron
 • dob
  Telek Attila
 • házigazda
  Szalóky Béla


JazzTime


Ugrás az oldal tetejére