világzene, jazz, könnyűzene

Patti Smith

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
 • Müpa saját produkció
 • Liszt Ünnep

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

A legendás amerikai költőnő, képzőművész, énekes, dalszerző az év végén ünnepli 75. születésnapját. 1975 és 2012 között tizenegy stúdióalbumot készített, dalai, versei alapvető hatást gyakoroltak a kortárs kultúrára. Patti Smith ugyanakkor nemcsak előadó-művészete és dalai, hanem irodalmi munkássága révén is korunk egyik ikonjává vált. Számos kitüntetés birtokosa, az egyik legértékesebb közülük a svédországi Polar Zenei Díj. „A művészet különböző területeire kiterjedő munkásságával Patti Smith megmutatta, mennyi rock and roll van a költészetben és mennyi költészet a rock and rollban. Egy egész generáció gondolkodását és álmait változtatta meg” - fogalmazott a döntőbizottság. 2021-2022-ben harminc koncertet ad Európában, turnéját London és Párizs után Budapesten folytatja.

Rendező: Müpa
 • ének
  Patti Smith
 • gitár
  Jackson Smith
 • basszusgitár, billentyűs hangszerek
  Tony Shanahan
 • zongora
  Jesse Smith

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Liszt Ünnep


Ugrás az oldal tetejére