világzene, jazz, könnyűzene

Nagy-Babos Rebeka Quartet

JazzTime a Lexus támogatásával

Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

A JazzTime fesztivál háromnapos eseménysorozatának legmozgalmasabb napja a szombat, amikor már 16 órától szól a zene, méghozzá az Átriumban, ingyenesen látogatható formában. A hangulatot a 2020-as Jazz Showcase szakmai díjazottja, a Nagy-Babos Rebeka Quartet alapozza meg, akik a nemzetközi zsűri döntése alapján érdemelték ki, hogy visszatérhessenek a Müpába.

Nagy-Babos Rebeka erdélyi születésű énekesnő. Tanulmányait eredetileg reklámgrafika szakon kezdte, majd évekkel ezelőtt, a Sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizációs Zenei Táborban szerzett élményeinek hatására döntött úgy, hogy szakmáját elhagyva zenei pályára lép, és a jazzének felé fordul. A JazzMa.hu olvasói szavazólistáján ő lett a 2018-as év felfedezettje. Cseh Péter jazzgitárossal alkotott duójukat továbbgondolva 2019 végén alapította zenekarát, melyben a jazzből, népzenéből, elektronikus zenéből kapott inspirációit is felhasználja. A Jazz Showcase-győztes formációhoz képest átmeneti változás, hogy a dobok mögött Klausz Ádám helyett ez alkalommal Richter Ambrus ül.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Nagy-Babos Rebeka
 • gitár
  Cseh Péter
 • nagybőgő
  Miskolczi Márk
 • dob
  Richter Ambrus
 • házigazda
  Szalóky Béla


JazzTime


Ugrás az oldal tetejére