világzene, jazz, könnyűzene

Lajkó Félix újévi koncert

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Lajkó Félix mindig is egy volt a lélekre különleges érzékenységgel ható zenészek közül, olyan muzsikus, aki közvetítőként használja hangszereit önmaga és a világ között. Mindegy, mihez nyúl, kikkel lép színpadra: a végeredmény mindig kristálytiszta, ismeretlenül mély forrásból táplálkozó, ösztönös, zsigeri lélekzene-egyveleg.

Lajkó Félix zenei világa önálló műfajt teremt, amelyet különleges érzékenységgel és érzékkel vegyít lényegében bármilyen, hozzá hasonlóan igényes zenei együttállással. Mindezt kritikusai írták róla, ő pedig évek óta a legkülönfélébb formációkban teljesedik ki: hol szólóban, hol trióban, nagyobb együttessel vagy szimfonikusokkal, netán „partyzenét” játszva tartja lázban hallgatóit. A Müpa színpada kitüntetett hely számára, hiszen zenei mondandóját itt bontotta, élesítette, színesítette ki legjobban az elmúlt évtizedben. Évindító, újévi koncertjén, ahogy már megszokhattuk, a lajkói oeuvre újabb fejezete kezdődik-folytatódik, mindig újabb kísérletet téve a hegedűjáték határainak megismerésében, a nagybetűs zene megélésében és megértésében! Tartsanak velünk!

Rendező: 4Q Produkció
  • hegedű, citera
    Lajkó Félix
  • cimbalom
    Kurina Michael
  • nagybőgő
    Kurina Ferenc

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére