világzene, jazz, könnyűzene

Jazz-tehetségbörze - Nagy Noémi Quartet

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Jazz Showcase

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Nagy Noémi Quartet igazán friss formáció, 2022 nyarán alakult, de tagjai már sok tapasztalattal rendelkeznek. A legfőbb kapocs közöttük, hogy igen hasonlóan gondolkodnak az 1930-as, '40-es, '50-es évek swing- és bebop-világa örökzöldjeinek megszólaltatásáról. Saját hangszerelésekkel dolgoznak, és immár saját szerzeményeket is játszanak.

Nagy Noémi otthonról hozza a jazz szeretetét, hiszen édesapja Nagy Iván zongorista, aki többek közt a Gramophonia Hot Jazz Orchestra és az Árpi Show tagja. Noémi hat éven át tanult a Pomázi Zeneiskolában Pocsai Krisztánál, 2021-ben a Tóth Aladár Országos Jazz-zenei Versenyen első helyezést ért el, az OTDK-n pedig különdíjat kapott ének kategóriában. Gyárfás István gitárossal és Szalóky Balázs trombitással trióban is fellép, valamint a Pepita Swingtánc Egyesületnél is koncertezik a Muzikumban Nagy Ivánnal, Cseh Balázzsal és Soós Mártonnal. Gyakran meghívják az If Cafe Jazz Clubba, itt adta debütáló koncertjét is kvartettjével. Horváth Balázs a Jazz Showcase több együttesében szerepelt már, a legutóbbi tehetségbörzén a trombitás Tűzkő Salamon kvintettjével nyert különdíjat, s kapott meghívást a Zempléni Fesztiválra. Szőke Nikoletta zenekarának állandó zongoristája.
Jónás Géza 2021-ben megnyerte az I. Pege Aladár Jazz Nagybőgő Versenyt. Számos formációba hívják: dolgozik például Oláh Tzumo Árpáddal, illetve a sokoldalú Szakcsi Lakatos Róbert új triójában.
Jónás Fülöp Horváth Balázzsal, Jónás Gézával és a gitáros Varga Balázzsal közös Young Tigers zenekarral számos sikert aratott, a Müpa Zeneműpályázatán pedig Varga Balázs győztes kompozícióját adta elő.

Rendező: Müpa
 • ének
  Nagy Noémi
 • zongora
  Horváth Balázs
 • bőgő
  Jónás Géza
 • dob
  Jónás Fülöp
 • házigazda
  Jazzkovács László

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére