világzene, jazz, könnyűzene

Jazz-tehetségbörze - Ineffable

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Jazz Showcase

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az Ineffable zenekar 2016 nyarán alakult a Csíkszeredai Nagy István Művészeti Középiskola három zeneszakos diákjának kezdeményezésére, majd 2017-ben nyerte el végleges formáját. Műsorunkban az eddig megjelent Neon és New Dimension lemezeik dalai szerepelnek, melyekben több stílus elemei is megtalálhatók. Szerzeményeikben kreatívan vegyítik a jazz, a soul, a neo-soul, az R&B, a pop, a hip-hop, a trap, valamint egyéb progresszív műfajok elemeit.

Az Ineffable az erdélyi régió meghódítása után 2020 januárjában jutott el először Budapestre, Barabás Lőrinc meghívására telt ház előtt játszottak a Budapest Jazz Clubban. Februárban részt vettek a „PIM az A38 Hajón: Deck” programon, ahol vendégművészként közreműködött Juhász Gábor jazzgitáros, zeneszerző. A világjárvány idején is aktívak maradtak: három videoklipjük jelent meg. 2021-ben a Budapesti Fülesbagoly tehetségkutatón 140 produkcióból a második helyen végeztek. 2022 áprilisában a négyszeres Grammy-díjas Snarky Puppy zenekar zongoristájával, Bill Laurance-szel léptek fel Csíkszeredában, ami eddigi pályafutásuk egyik legjelentősebb mérföldköve volt. Regián Réka-Kata a Bartók Béla Konzervatórium jazzszaxofon és -fuvola szakának elvégzése után jazzének szakon folytatja tanulmányait 2021 óta. Pál Zsigmond a Bartók Béla Konzervatóriumban jazz-zongora szakon végzett, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem harmadéves hallgatója klasszikus zongora szakon, ebben a tanévben a Malmői Zeneakadémián tanul az Erasmus program keretében. Szereceán Tihamér jazzbasszusgitár diplomát vehetett át ugyanitt 2022-ben, majd az amszterdami United Pop Academy of Music and Arts audio design szakos hallgatója lett. Testvére, Osszián a csíkszeredai Vámszer Géza Művészeti Népiskola ütős szakának elvégzése után 2021-ben a zongora szakra nyert felvételt.

Rendező: Müpa
 • fuvola, ének
  Regián Réka-Kata
 • zongora, billentyűs hangszerek
  Pál Zsigmond
 • basszusgitár, basszusszintetizátor
  Szereceán Tihamér
 • dob
  Szereceán Osszián
 • házigazda
  Jazzkovács László

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére