világzene, jazz, könnyűzene

Jamie Winchester - Egy szál gitár

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
  • Müpa saját produkció
elmarad
Az előadás elmarad.

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy az előadás elmarad. A megváltott jegyeket január 26-ig lehet visszaváltani, kizárólag a Müpa erre a célra kialakított online felületén.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Jamie Winchester - aligha kell bemutatni bárkinek is: tiszteletbeli magyar popzenész, aki játszott szinte a teljes hazai popzenei elittel. A Baba Yaga fúziós zenekar, a Hrutka Róberttel közös formáció és szólómunkássága is rendkívül népszerűvé tette hazánkban az ír származású, ám élete felét, ötvenből huszonöt évet Magyarországon élő énekes-gitáros-dalszerzőt. Jamie kilenc év után ősszel új szólólemezzel jelentkezik és életkori mérföldkövéhez egy minden manírt és körítést mellőző szólókoncertet társít.

Az 1970-es születésű Jamie Winchester családja 1986-ban költözött Budapestre: „Ötven éve létezem, ennek az ötvennek pontosan a felét, huszonöt évet töltöttem Magyarországon - ez alkalomból meghívom a zenémet szerető közönséget az »otthonomba« egy meghitt estére.” Jamie számos alkalommal fellépett már a Müpában, de évvégi koncertje merőben eltér attól, ahogyan eddig láthattuk-hallhattuk itt, a nagyteremben. „Ez a hangversenyterem nagyon érdekes tér a számomra. Miközben impozáns és grandiózus, mégis lehet benne rendkívül intim hangulatot teremteni. Már jó párszor volt lehetőségem a színpadára lépni, és mindig úgy álltunk hozzá, hogy a terem méretéhez mért óriási produkcióval kell ideérkezni. Hoztunk vonósokat, orosz népi együttest, egyszer egy kórussal közösen úgy hetvenen voltunk előadók. Most azt éreztem, izgalmas lenne teljesen másképp állni a dologhoz, és egy olyan kihívással szembenézni, ahol nincs lehetőség elbújni, nincs »szemfényvesztés«, hanem csak én vagyok, a hangom, a gitárom és a kedvenc dalaim.” Ismert és kevésbé ismert, klasszikus és vadonatúj dalok, feldolgozások várhatók: „csupa olyan, amely megél ebben a csupasz formában.”

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal is megvásárolhatja, azonban BTF és CAFe Budapest rendezésű programokra csak személyes vásárlás során áll módunkban elfogadni.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványát, Top Prémium ajándékutalványát, az Edenred Ezüst, Arany és Platina kártyát, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét. Valamint jegyét OTP, MKB vagy K&H SZÉP-kártyája szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • ének, gitár
    Jamie WinchesterUgrás az oldal tetejére